Spejlvendt

Udadvendt

Om Spejlvendt

enmandshær med en dyb værktøjskasse og brandvarm passion for at skabe relevant, interessant og fængende visuelt design.

NOS0794_bw.jpg
 

Værktøjskassen

Mit hjerte banker for at udforme interessant og relevant design i både grafisk og fysisk form. Og jeg brænder for at lave tiltrækkende artwork og animation i både 2d og 3d. Hos Spejlvendt finder du kort sagt de redskaber, der skal til, for at skabe et fængende og helstøbt visuelt udtryk hele vejen rundt om din virksomhed, dit produkt eller dit brand.

Jeg arbejder med og på tværs af art direction, grafisk design, motion graphics, 3d-animation, artwork, visuel identitet, reklamefilm, messestandsdesign, emballagedesign, webdesign, alt det ind i mellem, noget af det rundt om og lidt til.

 
NOS0739.jpg
 

Proces + Samarbejde

Nøglen til at finde den helt rigtige løsning ligger i den dybereliggende forståelse af dig som kunde og af de mål og visioner, du har for dit firma, produkt eller brand. Så jeg vil måske stille mange spørgsmål, men til gengæld lytter jeg endnu mere. Jeg går helhjertet ind i den kreative proces og jeg tror på, at de bedste resultater opnås i en åben, legende og nysgerrig tilgang til opgaven. Her er målsætningen altid at skabe en visuel platform, hvor budskabet står krystalklart for modtageren og hvor den gode idé går op i en højere enhed med den virkelighed, den skal fungere i. Hos Spejlvendt er den gode proces og det gode produkt altid baseret på et nært og tillidsfuldt samarbejde med dig som kunde og eventuelle samarbejdspartnere.

 
NOS0743.jpg