Spejlvendt udadvendt

OM SPEJLVENDT OG NIELS-OLE SCHMIDT ...

 

Spejlvendt udadvendt

 

Om Spejlvendt

Bag Spejlvendt står jeg, Niels-Ole Schmidt. Jeg er en multikreativ art director med 19 års erfaring i branchen, en dyb værktøjskasse og en passion for visuelt helstøbte 360 graders løsninger. Jeg brænder for at hjælpe kunder og samarbejdspartnere med at finde frem til det skarpeste design og det helt rigtige visuelle udtryk.

Se mit personlige portfolio på https://nielsoleschmidt.myportfolio.com/

 

 
NOS0794.jpg

 

Værktøjskassen

Jeg har en forkærlighed for grafisk design i 2D, men hjertet banker også for 3D-grafik, animation og design af fysiske løsninger til messer og events. Hos Spejlvendt finder du kort sagt de redskaber, der skal til, for at skabe et helstøbt koncept hele vejen rundt om din virksomhed, dit produkt eller dit brand. Jeg kan designe, disponere og layoute det trykte præsentationsmateriale, brochuren eller brevlinjen. Og jeg mestrer processen fra storyboard til produktion af den animerede produktvideo, TV-spottet eller infographic-videoen.

 

Proces + Samarbejde

Nøglen til at finde den helt rigtige løsning er min dybereliggende forståelse af dig som kunde og af de mål og visioner, du har. Jeg går helhjertet ind i den kreative proces, og jeg tror på, at de bedste resultater opnås i en åben, legende og nysgerrig tilgang til opgaven. Jeg bestræber mig på at få alle elementer til at spille perfekt sammen og få den gode idé til at gå op i en højere enhed med den virkelighed, den skal fungere i. Hos Spejlvendt er den gode proces og det gode produkt altid baseret på et nært og tillidsfuldt samarbejde.

 

Spejling + Kontakt

Jeg spejler dig og din virksomhed og vender (måske) en lille smule op og ned på tingene. Så hvis du har lyst til at få et nyt perspektiv på dit visuelle udtryk, spejlvende idéer og lege med hvordan vi kan løfte dig til det næste niveau, så giv mig et ring på 31 19 86 10, send mig en mail på nos@spejlvendt.dk eller giv mig et praj via formularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. :)

 

 

Art Direction
Graphic Design
Motion Graphics
3d-animation

Kontakt

Navn *
Navn

 
 

Spejlvendt  /    Vestergade 49B  /    8000 Aarhus C    /    31 19 86 10    /    CVR 38 44 29 02